Prințul Harry și cântăreața Ellie Goulding au fost surprinși sărutându-se

Data publicării:
printul harry - getty

Foto: Gulliver/Getty Images

O sursă apropiată cercului de prieteni ai nepotului reginei Elisabeta a II-a, citată de Agerpres, a confirmat că prințul și Ellie s-au sărutat sub o pelerină de ploaie la turneul Audi Polo Challenge, care s-a desfășurat la Coworth Park în urmă cu două luni.

Ziarul confirmă că prințul Harry "o curtează în secret" pe interpreta hitului 'Love Me Like You Do', cu care este prieten din 2014. Sursa a precizat că cei doi s-au sărutat și la petrecerea din cursul serii, de după partida de polo călare, eveniment la care au fost interzise fotografiile, ceea ce l-a făcut pe Harry să se simtă comod.

Cuplul s-a distrat în compania prietenilor și altor vedete, precum actorul britanic Tom Hardy, însă "Harry și Ellie nu au avut ochi decât unul pentru celălalt întreaga seară".

Potrivit The Sun, prințul de 31 de ani le-ar fi mărturisit deja prietenilor "cât de mult îi place" Goulding, 29 de ani, deși apropiații se întreabă cum va permite casa regală ca tânăra cântăreață să-i devină "logodnica oficială", având în vedere statutul ei de celebritate.

Cei doi s-au lăsat deja fotografiați îmbrățișându-se la ceremonia de închidere a Invictus Games din 2014, jocurile paralimpice la care participă militari răniți în luptă. După doi ani de prietenie ei au început să schimbe mesaje în ultimele săptâmâni.

Prințul Harry a avut o relație de șase ani cu o tânără din Africa de Sud, Chelsy Davy și o scurtă legătură cu actrița britanică Cressida Bonas.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri