Reţetele lui Dragoş Pătraru

Data actualizării: Data publicării:
marius tudosiei si dragos patraru

 

Cea mai mare mizerie este să arunci mâncarea, spune Dragoș Pătraru. Mâncarea e o chestie de gust, poate să-ți placă sau să nu-ți placă. „Băieții ăia sunt așa, etalonul gustului!”, spune Dragoș Pătraru. Dacă ar fi o emisiune despre ce femeie sau bărbat este urâtă/urât, ce faci, îl atunci pe geam? se întreabă realizatorul emisiunii „Starea nației”, care de luni, 1 august, se difuzează la Digi24. „Ăla vine cu produsul, face și el ceva acolo, tu guști și zici: Marș, mă, nu merge! și-o aruncă la gunoi”, a continuat Dragoș Pătraru.

Invitat de Marius Tudosiei la „Sănătatea în bucate”, Dragoș Pătraru a gătit o omletă cu legume și o ciocolată de casă fără zahăr. Iată ingredientele:

1. Omleta cu legume: 8 ouă, sare, piper, oregano, ardei gras roșu, ceapă verde.

2. Ciocolată fără zahăr: 80 gr unt, 65 gr unt de cacao, 55 gr masă cacao, 80 gr ulei cocos, 100 gr nuci măcinate, 80 gr fulgi de cocos, 40 gr îndulcitor, esență de rom.

Urmăriți materialul video de mai sus pentru a afla cum procedează Dragoș Pătraru să prepare rețetele propuse. Și nu uitați că de luni, 1 august, de la ora 22:30, „Starea nației” se întoarce. La Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri