Sărbătoare în studio: ProFM aniversează 31 de ani

Data publicării:
profm
ProFM aniversează 31 de ani de muzică bună, emisiuni, glume, conversații și zâmbete care le-au făcut viața mai veselă ascultătorilor

Cele mai importante HIT-uri ProFM din ultimii 31 de ani s-au auzit la radio, pe tot parcursul zilei. De ce? Pentru că atât a trecut de la : "Prima dată, ProFM!". Colegii noștri aniversează 31 de ani de muzică bună, emisiuni, glume, conversații și zâmbete care le-au făcut viața mai veselă ascultătorilor.

Liza, DJ ProFM: Două nopți. Ei bine, petrecerea la ProFM ține de dimineața până seara, o săptămână întreagă.

Săptămână cu săptămână. Așa s-au făcut 31 de ani de când ProFM se aude în mașină, în casă și se vede pe micile ecrane.

Liza, DJ ProFM: 31 de ani de ProFM. Prima dată ProFM. Pro FM în 31 de ani a dat și dă în continuare trendurile în materie de muzică, de conținut On air și online pentru că am fost primii la multe lucruri.

De la primul telefon în direct la prima difuzare a celei mai cunoscute piese în limba română.

Liza, DJ ProFM: Dragostea din tei, piesa care s-a lansat aici, la ProFM în urmă cu 20 de ani.

Radu Sârbu - cântăreț: Am și eu amintiri frumoase cu ProFM pentru că prima dată am fost difuzat aici, iar timpul petrecut aici a fost fantastic, aș mai sta 2-3 ore.

Liza, DJ ProFM: Ei bine, să auzim și peste alți 20 de ani de piese cel puțin la fel de fenomen cum a fost Dragostea din tei.

Un fenomen pe care DJ-ii ProFM l-au trăit din afara studioului.

Ionuț, DJ ProFM: Eu am fost prima dată într-un studio ProFM în clasa a 10-a, a 11-a în 2004, 2005 pentru că ProFM avea un program în care noi eram DJ în liceu și am fost invitat să vorbesc depre experiența mea.

În cei 31 de ani, ProFM a organizat primul concert on top, pe Casa Poporului și a lansat zeci de piese care au devenit hituri.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri