Serialul-fenomen al anilor '90 „Prietenii tăi” ar putea reveni pe micile ecrane

Data actualizării: Data publicării:
Actorii din Friends
„Friends: The Reunion” va fi lansat luna aceasta. Foto: Instagram

Serialul-fenomen din anii 90 "Prietenii tăi" ar putea reveni pe micile ecrane, la 15 ani după ce a fost difuzat ultimul sezon. Potrivit Hollywood Reporter, actorii și producătorii au avut mai multe întâlniri pe această temă și încearcă să creioneze un scenariu. Discuțiile sunt încă la început.

Cele șase staruri ale serialului au rămas în relații bune după încheierea filmărilor și nu au ascuns faptul că își doresc o reuniune, chiar dacă toți au acum peste 50 de ani.

Producătorii seriei sunt cei care s-au opus până acum, de teama - spun ei, că orice ar reuși să aducă pe micile ecrane acum, nu ar egala succesul celor 10 sezoane filmate în periada 1994-2004.

De altfel, la sfârșitul lunii octombrie, actrița americană Jennifer Aniston a anunțat că "lucrează la ceva" împreună cu colegii săi, iar declarația ei a stârnit entuziasmul fanilor.

Invitată în emisiunea vedetei TV Ellen DeGeneres, de pe postul TV NBC, actrița în vârstă de 50 de ani a declarat: "Ne-ar plăcea să fie ceva acolo, dar nu știm deocamdată ce înseamnă acel ceva. Așa că încercăm. Lucrăm la ceva".

Anterior, Jennifer a spus că ea și colegii de distribuție nu au făcut un film inspirat din celebrul serial pentru că nu au dorit producătorii.

Serialul "Prietenii tăi/ Friends" a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

Editor web: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri