Un bărbat care „a visat dintotdeauna” să fie alături de Marilyn Monroe și-a cumpărat acum o criptă lângă a ei

Data publicării:
cripta langa cea a lui Marilyn Monroe scoasa la licitatie
O criptă funerară de lângă cea a lui Marilyn Monroe a fost vândută la licitație pentru 195.000 de dolari. FOTO: Profimedia Images

O criptă funerară de lângă cea a lui Marilyn Monroe a fost vândută la licitație pentru 195.000 de dolari. Cel care a cumpărat-o este un om de afaceri care spune că „a visat dintotdeauna” să fie alături de actriță.

Cumpărătorul este Anthony Jabin, un investitor în domeniul tehnologiei din  Beverley Hills, scrie BBC.

Cripta cumpărată de el este de asemenea lângă cea a fondatorului Playboy, Hugh Hefner, care a cumpărat locul respectiv, de lângă cel al lui Monroe, în 1992.

Pe lângă spațiul criptei, Anthony Jabin a achiziționat și un costum de baie care i-a aparținut cândva lui Monroe, precum și patul vechi al lui Hefner.

Obiecte ale actriței au fost vândute în cadrul unei licitații împreună cu cele ale lui Hefner.

Printre alte obiecte vândute la licitație au fost o rochie de mătase roz aparținând lui Monroe, achiziționată cu 325.000 de dolari, precum și un ruj Elizabeth Arden pentru care s-a plătit suma de 65.000 de dolari.

Printre articolele care i-au aparținut lui Hefner și au fost vândute se află o jachetă, o pereche de papuci, pijama și o pipă. De asemenea, au fost vândute mai multe opere de artă care se aflau odinioară în sediul Playboy.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri