Cum poți comanda mâncare sănătoasă la birou pentru toată luna. De ce reduceri beneficiezi dacă alegi meniurile LifeBox

Data actualizării: Data publicării:
meniuri LifeBox Articol susținut de Mastercard
Foto: LifeBox

Pentru majoritatea angajaților, masa de prânz luată la birou poate fi cea mai importantă a zilei: un motiv în plus ca această masă să conțină un meniu sănătos, indiferent dacă ești iubitor de carne sau pește, vegetarian, amator de mișcare sau sportiv de performanță. Iar atunci când sarcinile de serviciu sunt prea multe, iar mailurile sosesc în avalanșă, e nevoie de puțină ordine, inclusiv în ceea ce privește o alimentație corectă și sănătoasă.

LifeBox anunță, în acest context, lansarea a două noi tipuri de meniuri pentru clienții săi: ”Office” și „Keto”. Acestea se adaugă variantelor deja existente (meniu „Optim”, „Vegan”, „Veggie-Fish”, „Sport” si „Kids”).

LifeBox vine, astfel, în ajutorul clienților săi, prin livrarea zilnică a unui set complet de mese și gustări, care să dezvolte un comportament alimentar sănătos. Meniurile sunt variate și bogate în proteine, vitamine, minerale și antioxidanți.

LifeBox este partener în programul Mastercard Premium & Business, prin intermediul căruia oferă 10% reducere pentru orice meniu achiziționat.

Oferta se poate cumula cu alte reduceri sau promoții existente pe site.

Cardurile din programul Premium & Business pentru care se aplică oferta sunt: Gold, Platinum, World, World EliteTM, Business sau Corporate Mastercard® emis în România.

Meniul Office: patru mese într-un singur pachet

meniu Lifebox Office
Foto: LifeBox

Cu două porții principale (pentru tot atâtea mese) și două gustări, „LifeBox Office” este bazat pe meniurile „Optim”, „Vegan” sau „Veggie-Fish”, care conțin, de regulă, trei mese și două gustări.

Spre deosebire de „Optim”, „Vegan” sau „Veggie-Fish”, meniul „LifeBox Office” poate fi comandat în două configurații, adaptate oricăror nevoi.

Astfel, varianta 1 conține mic dejun, prânz și două gustări, iar varianta 2 include prânzul, cina și două gustări. Cu variante calorice desprinse din meniurile de 1500 de kilocalorii (indicat pentru femei), dar și 2000 kcal (pentru bărbați) și cu rețete care nu se repetă timp de 21 de zile, meniul este conceput de un medic nutriționist și preparat sub îndrumarea unui bucătar-șef.

Meniul Keto: scăzut în carbohidrați și proteine, dar cu un procent ridicat de grăsimi

Meniu lifebox keto
Foto: LifeBox

Meniul „Keto” a fost dezvoltat în urma solicitărilor primite și conține trei mese pe zi compuse din 70-80% grăsimi sănătoase din totalul de calorii, 15-25% proteine și aproximativ 5% carbohidrați.

Opțiunile meniului „Keto” sunt următoarele: „Standard Keto” (65-90 g proteină), potrivit pentru persoane cu un consum energetic mai mic și „Activ Keto” (90-120 g proteină), indicat persoanelor cu un consum energetic ridicat.

Ce este LifeBox

LifeBox este un serviciu de tip „meal plan” care livrează clienților, în fiecare dimineață, meniuri sănătoase pentru întreaga zi. Meniurile sunt compuse din trei mese și două gustări, două mese și două gustări, sau trei mese/zi, cu un nivel caloric cuprins între 1.000 și 3.000 de kilocalorii. 

„Cele șapte tipuri de meniuri, echilibrate nutrițional și gustoase, sunt pasul decisiv către o siluetă de invidiat, obținută printr-un stil de viață echilibrat și armonios”, se arată într-un comunicat al companiei.

„Poți alege unul dintre meniurile: Office (nou) sau Keto (nou), Optim, Vegan, Veggie + Fish, Sport, Kids, împreună cu LifeJuice, care completează meniul zilnic cu savoarea exotică a unui suc presat la rece, 100% natural”, se mai precizează în comunicat.

Conform LifeBox, meniurile sunt concepute de un medic nutriționist împreună cu un bucătar-șef. Sunt folosite ingrediente proaspete „de cea mai bună calitate”, iar livrarea meniului se poate face acasă sau la birou de luni până sâmbătă, fără ca meniul să se repete timp de 21 de zile consecutive.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri