BASCHET. Au terminat anul cu victorie

Data publicării:
SPORT BASCHET OLIMPIA

Elevele lui Dan Calancea au controlat partida de la un cap la altul, iar tehnicianul braşovencelor a rulat tot lotul avut la dispoziţie. Erak, cu 19 puncte şi Bucevac, cu 16, au fost cele mai bune marcatoare ale gazdelor care au înscris în repriza secundă 55 de puncte. S-a terminat 100 la 43, gazdele bifând cea de a 7-a victorie stagională.

"Un final cu un joc reuşit spun eu, au avut posibilitatea să joace mai mult şi jucătoarele ce au evoluat mai puţin pe parcursul acestui tur. La o scurtă analiză putea să fie mai bine. Suntem pe locul 7, loc care ne asigură calificarea în play-off. Mai este un retur care se anunţă foarte dificil", a declarat Dan Calancea, antrenor CSU Olimpia Braşov.

Studentele încheie turul de campionat pe locul 7 cu 20 de puncte acumulate cu o serie de două victorii consecutive. În meciul contra oltencelor a lipsit centrul Christina Dewitt care a plecat în Statele Unite pentru a petrece sărbătorile alături de familie. Baschetbalistele de la CSU revin la antrenamente pe 3 ianuarie, iar peste două săptămâni este programat primul meci din retur, deplasarea de la BC Alexandria.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri