Familia DIGI are un nou membru - Digi24 Brașov

Data publicării:
1712lansare-39103

Postul local Digi24 Brașov poate fi urmărit de telespectatorii din rețeaua RCS&RDS.

Echipa Digi24 Brașov a plecat la drum cu dorința de a respecta principiile jurnalismului de calitate, de a nu abdica de la regulile de bază ale profesiei, de a nu interpreta realitatea altfel decât este ea, de a nu emite judecăți de valoare. De luni, Digi24 Braşov devine principala sursa de informație locală pentru românii din centrul ţării, și asta pentru că stația Digi24 este una regională, care emite și în județele Sibiu și Covasna.

Vedetele Digi24 Timea Bereczki, Laura Teodoru, Izabela Pănescu, Dana Gonț, Andrei Tomescu și Ioana Țigănilă au luat parte la o ședintă foto inedită, pentru a-și demonstra susținerea pentru colegii lor de la Brașov.

De astăzi, de la ora 19.00, Digi24 Brașov prezintă viața reală, cu oameni reali. La Digi24 Braşov, Luiza Costan prezintă patru jurnale de știri zilnic. Pe lângă jurnalele de știri, bine documentate şi echilibrate, telespectatorii vor primi informaţii folositoare pe infotextul Digi24 Braşov legate de starea vremii, amplasarea radarelor, cursul valutar sau preţurile din piete.

Digi24 Brașov este o televiziune pentru o regiune și aduce și o serie de emisiuni utile pentru telespectatori. Laurenţiu Ţiţei va prezenta, de luni până vineri, de la ora 16.00, „Recrutat în Braşov”, emisiunea dedicată pieţei muncii. Principalul talk-show al zilei, „Vocile Braşovului”, este difuzat zilnic, de luni până vineri, de la ora 19:00. Jurnalist cu experiență și voce importantă a comunității, Mircea Vălean va dezbate, împreună cu invitații săi, principalele evenimente ale zilei şi va încerca să ofere răspunsuri la cele mai presante probleme ale românilor din centrul ţării.

Sportul, mişcarea, competiția sunt importante la Digi24 Braşov. În emisiunea „Divizia locală”, moderată de Adrian Susanu, în fiecare luni de la ora 20:00, vor fi reprezentate toate ramurile sportive de succes.

Pe toţi cei care cred că orașul lor are mai mult de arătat decât își imaginează sau pe toți cei care ar vrea să afle mai multe despre locul căruia îi spun acasă, Mădălina Zamfir îi invită să experimenteze cum este să fii „Turist acasă”, în fiecare marți, de la ora 20:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri