HOCHEI. Weekend dezastruos pe gheaţă

Data publicării:
HOCHEI

În competiţia internă braşovenii au evoluat cu juniorii pe terenul campioanei Dunărea Galaţi, unde au cedat cu 11 la 0 şi 10 la 2. Dezamăgirea mare a venit însă de la seniori după ce jucătorii pregătiţi de Otto Kerestez au pierdut cu 5 la 1 disputa din Liga Mol.

Publicul braşovean a umplut după mult timp patinoarul pentru a participa la Teddy Bear Toss, evenimentul caritabil de strângere de jucării pentru copiii nevoiaşi ce se organizază în acestă perioadă a anului. Spectatorii au avut de aşteptat 48 de minute pentru golul marcat de Matyas Biro pentru a arunca jucăriile de pluş, iar evoluţia galben-albaştrilor n-a mai adus alt motiv de bucurie pentru fani.

"Noi trebuie să ne urmărim planul şi să facem în aşa fel să funcţionăm ca o echipă. Ne avântăm în ofensivă şi în apărare primim goluri. A fost chiar catastrofă. În plus când avem power-play 5 la 3 nu putem să finalizăm", spune Otto Kerestez - antrenor Corona Braşov

Pentru Corona urmează un nou test în Liga Mol astăzi de la ora 18:30 contra celor de la Dunaujvarosi şi mai apoi meciurile din Cupa României. Trofeul pus la bătaie la finalul acestei săptămâni la Gheorgheni este primul obiectiv al sezonului pentru braşoveni care au nevoie de o altă prestaţie pentru a trece de o grupă infernală alături de Sport Club Miercurea Ciuc şi Dunărea Galaţi.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Lucian Păculea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri