S-a lansat Digi24 Brașov. Postul poate fi recepționat și în județele Sibiu și Covasna

Data publicării:
1812lansare 20brasov-39246

Desfăşurătorul primului jurnal de ştiri a fost schimbat în ultimul moment, pentru a putea acoperi în direct incendiul dintr-un mall brașovean. Echipa Digi24 Braşov a trecut cu brio peste botezul de foc şi a dat dovadă de maxim profesionalism.

La petrecerea de lansare a Digi24 Braşov au participat sute de invitaţi, care au urmărit cu sufletul la gură primul jurnal de ştiri al singurul post de televiziune din centrul ţării care transmite în format full HD.

„Digi24, bine ați venit la Brașov! Felicitări pentru ce ați făcut! Sper sp avem o colaborare și un parteneriat în folosul brașovenilor și să aveți parte de un parcurs cât mai lung”, a transmis primarul Brașovului, George Scripcaru.

Digi24 Braşov este a şasea staţie regională a postului de ştiri, după cele de la Iaşi, Timişoara, Oradea, Constanţa şi Craiova. Ca şi celelalte, staţia din Braşov va emite 24 de ore din 24, în format Full HD.

În grilă sunt patru jurnale de ştiri locale pe parcursul zilei, talk-show-ul „Vocile Braşovului”, o emisiune de sport, una despre piaţa muncii şi o emisiune de reportaje, care va dezvălui publicului secretele oraşului căruia îi spun acasă. Digi24 Braşov va fi principala sursă de informaţie de calitate pentru românii din centrul ţării, iar postul va putea fi recepţionat şi în judeţele Sibiu şi Covasna.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri