Au sărbătorit Halloween-ul în Pădurea Baciu

Data publicării:
padurea baciu

Înarmaţi cu lumânări şi mult curaj, zeci de tineri, mânaţi de aventură, au pornit, încă de la lăsarea serii, în căutare de senzaţii tari. Încă de la primii pași în întuneric, aceștia au simțit pe pielea lor atmosfera încărcată de mister a Pădurii Baciu. "Toţi am auzit animale sacrificate, mistreţi, câini", povestesc cei care, nu o dată, au ajuns aici în speranța surprinderii unei fărâme de paranormal.

Pădurea Baciu a devenit renumită în întreaga lume din cauza fenomenelor paranormale care se presupune că au loc aici. Ea a devenit celebră în anul 1968, când aici a fost fotografiată o formă despre care, peste ani, specialiștii în domeniu au spus că reprezintă una dintre puținele imagini autentice ale unui OZN. De-a lungul vremii, diverși martori oculari au pretins că, ajunși în pădurea de lângă Cluj-Napoca, au avut parte de experiențe inexplicabile sau au observat sfere luminoase și forme zburătoare.

Clujenii care locuiesc în apropierea celebrei păduri se îndoiesc însă de existența fenomenelor paranormale. Deși cercetătorii au încercat să explice misterul fenomenelor stranii, acestea rămân pe mai departe de neînţeles, păstrând viu spiritul și admirația amatorilor de senzații tari.

Parcă pentru a veni în întâmpinarea sărbătorii de Halloween, Pădurea Baciu a fost inclusă recent de publicația britanică The Guardian într-un top al celor mai înspăimântătoare locuri din Europa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri