Sari la conținut
News Alert

Handbal. Lot subţire la "U" Alexandrion. Mihaela Senocico şi Florina Chintoan duc greul la echipa rămasă fără trei jucătoare

"Clujul promite, Clujul consider că va fi o nucă tare în acest campionat", a afirmat Florentin Pera, antrenorul formaţiei HCM Roman

"Din păcate, ne bazăm doar pe câteva jucătoare, sunt primele 7 şi mai avem două sau trei schimbări. O să încercăm cât putem de mult să ducem campionatul aşa, pentru că alte jucătoare nu cred că vom avea", a spus Ioan Ani Senocico, tehnicianul grupării clujene.

După remiza, 29-29, cu Romanul, handbalistele clujene întâlnesc joi, în deplasare, pe HCM Râmnicu Vâlcea, echipă care s-a întărit simţitor în pauza competiţională.

"Va fi foarte greu, pentru că Vâlcea a făcut nişte transferuri foarte interesante şi au un lot destul de numeros, plus au adus şi un antrenor de valoare: pe Dumitru Muşi. Va fi un meci extrem de greu şi nu am rezolvat nimic cu punctul câştigat acasă, dacă nu mergem să câştigăm la Vâlcea", a mai afirmat antrenorul formaţiei "U" Alexandrion Cluj.

"Noi o să jucăm ca o echipă. E singura noastră şansă să putem trece de alte echipe, să jucăm colectiv, că dacă o luăm unu la unu, nu prea avem şanse", crede handbalista Irina Ivan.

"U" Alexandrion este nevoită să lupte pe trei fronturi: campionat, Cupa României şi Cupa Cupelor, cu actualul lot de jucătoare, deoarece are transferurile blocate, din cauza restanţelor financiare către foste jucătoare.