Toaletă publică de lux, în Rm. Vâlcea. Construcţia va costa 73.000 de euro

Data publicării:
120614 TOALETA

Cea mai luxoasă toaletă din România se construieşte la Rm. Vâlcea, într-un parc situat în centrul municipiului. Construcţia va avea 58 mp şi va costa 73.000 de euro. Culmea este că la mai puţin de 2 metri de viitoarea construcţie mai există o toaletă publică. Primarul interimar al municipiului susţine că investiţia a fost lansată pe vremea fostul edil, aflat acum în inchisoare. Votul final s-a dat însă săptămâna trecută în Consiliului Local.

Investiţia minune din Parcul Mircea cel Bătrân din Rm. Valcea a trecut de votul Consiliului Local. Consilierii opoziţiei nu au participat, aşa că proiectul a trecut fără probleme.

Nici chiar primarul interimar al Râmnicului, Gigi Matei, nu-şi asumă investiţia şi recunoaşte că este o sumă mult prea mare cheltuită pentru o toaletă publică. În opinia sa însă, investiţia trebuia să meargă mai departe, pentru că studiul de fezabilitate fusese deja plătit.

Toaleta minune va avea încălzire în pardoseală, faianţă şi gresie de cea mai bună calitate. Pentru vâlceni însă, priorităţile erau altele.

Costul toaletei de lux din parcul vâlcean ajunge la 1.200 de euro pe mp. În oraş, preţurile din piaţă sunt de 3 ori mai mici.

După aprobarea proiectului în şedinţa de Consiliu Local va urma licitaţia. Administraţia locală speră ca preţul să mai scadă la depunerea ofertelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri