FUTSAL. Explicaţiile unui sezon nereuşit

Data publicării:
futsal

Toader Ştefu - preşedintele United Galaţi: "Se întâmplă ceva. De trei ani de zile cam aceeaşi problemă o avem. Chiar dacă acum câţiva ani am fost în finala campionatului, în finala cupei, ne-am trezit că de doi ani suntem eliminaţi de echipe chiar mai slab cotate decât noi în campionat, în competiţia directă. Poate din asta o să învăţăm. Cred că lumea şi-a pus mari speranţe în aceşti jucători care au făcut o figură frumoasă acum câţiva ani. Acum aveam un lot mai valoros şi ne-am trezit că iar a fost surpriză, pe fondul unor accidentări".

La ora sfertului de finală cu Dunărea Călăraşi, Ivan Iovanovici avea o entorsă, Viorel Cojoc abia revenea pe teren după o perioadă de pauză, iar portarul Petrişor Toniţă a jucat accidentat.

În plus, Oficialii United spun că şi adversarii au contribuit decisiv la o serie de accidentări.

David Asandei - antrenorul United Galaţi: "Tudose Ovidiu a fost, la Călăraşi, vizat să fie lovit. Şi, cu un arbitraj ostil nouă, s-a permis gazdelor un joc mai dur pentru a putea câştiga. Şi ni l-au scos şi pe Tudose, care a intrat după trei săptămâni".

United Galaţi a încheiat sezonul regulat pe locul al treilea, dar a pierdut în play-off cu Dunărea Călăraşi, echipă care s-a clasat pe locul al şaselea înainte de meciurile eliminatorii.

Reporter: Marius Ţuca
Operator: Ionuţ Mocanu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri