POLO. CSM Digi Oradea, pregătiri pentru derbyul cu Steaua

Data actualizării: Data publicării:
sport polo pregatiri csm digi

Cu punctaj maxim după şase etape din actualul sezon a Superligii Naţionale de polo, Steaua şi CSM Digi Oradea se pregătesc pentru derbyul campionatului, care va avea loc la finele acestei săptămâni.

Dorin Costrăş, antrenor CSM Digi Oradea: „Am convingerea că mergem la Bucureşti săptămâna aceasta să facem un rezultat bun, să muncim, să ne luptăm cu Steaua. Dorinţa noastră este tocmai să confirmăm că distanţa care între noi şi Steaua anul trecut e mai mică."

Învinsă în finalele ultimelor trei ediţii, CSM Digi vine cu dorința de revanşă. Totuși, Steaua pare a avea prima şansă, mai ales că gruparea din Ghencea a evoluat şi în acest an în grupele principale ale Ligii Campionilor.

Dorin Costrăş, antrenor CSM Digi Oradea: „Meci complicat, Steaua porneşte ca şi favorită. E clar că are un lot eu cred unu la unu superior celui de la Oradea, dar asta nu ne sperie. Eu doresc ca tinerii să demonstreze toată încrederea care le-am demonstrat-o că o avem în ei."

Derbyul poloului românesc programează prima confruntare vineri, în vreme ce meciul revanşă va avea loc sâmbătă. Ambele dispute sunt găzduite de bazinul "Steaua". Pentru CSM Digi, după duelul cu Steaua va urma cel cu Corona Sportul Studențesc Brașov.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri