POLO. Ultimele pregătiri pentru CSM Digi Oradea

Data actualizării: Data publicării:
sport echipa polo

Poloiştii de la CSM Digi Oradea au revenit acasă din cantonamentul şi turneul amical susţinute săptămâna trecută, în Spania. Poloiştii orădeni au întâlnit echipe precum Barceloneta, Mataro, Terrassa sau Tenerife.

"Am avut şansa să jucăm cu mai multe echipe, ceea ce a fost foarte util pentru obiectivul nostru care e coeziunea echipei. Am avut o perioadă foarte scurtă în care am fost împreună. Mai avem încă zece zile în care încercăm să ne mai punem la punct anumite lucruri", a explicat Dorin Costrăş, antrenorul CSM Digi Oradea.

Cu mai bine de jumătate din lot schimbat, antrenorul orădenilor se declară mulţumit de felul în care noii veniţi s-au integrat.

"Uşor, uşor (...) încep să-şi cunoască poziţiile, acţiunile pe care le cer. Nu sunt lucruri foarte complicate, deşi o să ajungem într-o perioadă cât mai scurt posibilă să ne închegăm mai mult într-un sistem de joc pe care vreau să-l aibă echipa", a spus Costrăş.

CSM Digi îşi va continua pregãtirile cu douã antrenamente pe zi pânã pe 28 septembrie. Atunci va debuta oficial în noul sezon, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri