Serviciu de transfer la Aeroportul Oradea

Data actualizării: Data publicării:
transfer aeroport

Aeroportul din Oradea îşi diversifică oferta de servicii în încercarea de a atrage cât mai mulţi călători. Astfel, pasagerii curselor de pe aerogara bihoreană vor beneficia de un serviciu de transfer. Acesta va asigura curse regulate spre şi de la Oradea pentru mai multe oraşe din vestul României şi chiar din Ungaria. Un bilet nu depăşeşte valoarea a 12 euro.

Compania de transport care se va ocupa de transferul pasagerilor are deja patru curse zilnice între Cluj-Napoca şi aeroportul din Oradea. De la 1 iunie vor fi disponibile cursele spre şi dinspre Băile Felix, urmate de cele care vor face legătura cu Zalău, Satu-Mare, Arad și localitățile aflate pe traseu. Șefii aerogării își doresc să poată aduce pasageri chiar și din Debrețin.

"Prin acest serviciu pe care îl punem la dispoziţia pasagerilor, vom face mult mai accesibilă pătrunderea spre Aeroportul Oradea a celor care vin şi care vor să plece de la Oradea şi a celor care vor ateriza şi se vor îndrepta spre domiciliu", susţine Gheorghe Pasc, directorul Aeroportului Oradea.

Biletele pentru noul serviciu de transfer costă între 3 şi 12 euro şi pot fi cumpărate online, de pe site-ul companiei. Pe viitor vor putea fi procurate şi de pe paginile de internet ale agenţiilor de turism locale ori ale Consiliului Județean și aeroportului.

"Hotelierii au invitaţi care vin cu avionul, momentul în care primesc rezervarea de cazare, pot oferi şi serviciul de transfer. Pe partea cealaltă, agenţia de turism are turiştii care călătoresc cu avionul", spune Florin Crişan, directorul companiei de transport.

Introducerea acestui sistem de transfer vine în condițiile în care conducerea aeroportului estimează că numărul pasagerilor va creşte de şapte ori în acest an. În 2016, prin aerogara orădeană au trecut 42.000 de călători.

"Până la sfârşitul lunii mai, vom depăşi numărul de pasageri care au fost operaţi anul trecut. Făcând un calcul că mai sunt şapte luni până la sfârşitul anului numai cu cursele care operează în momentul de faţă, rezultă că la sfârşitul anului vom depăşi 300 de mii de pasageri", a precizat directorul Aeroportului Oradea.

"Am ieşit din grădiniţă. Aeroportul Oradea devine un aeroport regional din vestul ţării care ajunge la un alt nivel", consideră Sandor Pasztor, preşedintele CJ Bihor.

Compania îşi asumă responsabilitatea pentru orarul curselor.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri