200 de amatori într-un concert de muzică gospel, la Timişoara

Data publicării:
gospel

Doar opt ore de repetiţii au dus la un spectacol de zile mari. Într-un cadru numai bun pentru un astfel de concert, timişenii s-au strâns cu mic cu mare pentru a oferi celor prezenţi o oră de muzică gospelE ok, că suntem toţi foarte implicaţi şi atunci devine mult mai uşor... nu este foarte uşor, dar dacă îţi place, e perfect”.

Emoţiile au fost mari, mai ales pentru cei care au avut ocazia să participe pentru prima dată la o astfel de iniţiativă: ”Am participat pentru prima oară, opt ore e destul de muncă, dar a meritat”.

Spectatorii au fost uimiţi de măiestria cu care dirijorul i-a organizat pe membrii corului constituit ad-hoc:

Mi-a plăcut cum a ieşit chiar dacă de dimineaţă de dimineaţă până la şase e timpul scurt, a ieşit foarte bine”,

Foarte interesant şi foarte educativ pentru cei care ar trebui să contribuie la unele probleme de rezolvat în societate”,

Foarte frumos, ar fi fain să fie în continuare la fel...

Prima ediţie a acestui spectacol a avut loc în urmă cu şapte ani în aceeaşi biserică. Acum, organizatorii concertului au revenit în locul de unde a pornit această acţiune caritabilă fără precedent.

A fost foarte emoţionat, n-a fost perfect din punct de vedere muzical, dar asta nu contează, atâta timp cât s-a bucurat şi corul şi publicul, a fost superb”, spune Dominic Samuel Fritz, dirijor.

Fiecare dintre cei prezenţi au putut dona bani pentru adăposturile în care-şi petrec nopţile oamenii fără un acoperiş deasupra capului.

Concert aniversar în peștera de la Românești 

Reporter: Maria Rohnean
Operator: Dan Şoşdean
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri