Video Agenţii unei firme de pază scuipă și lovesc maşina unui şofer care nu i-a lăsat să depășească coloana de mașini

Data publicării:
paznici

Mai mulţi agenţi de pază au fost filmaţi, în judeţul Braşov, în timp ce scuipă şi lovesc cu pumnul maşina unui şofer care nu le-ar fi făcut loc în trafic. Imaginile au fost postate pe Facebook, iar poliţiştii au deschis o anchetă, pentru purtare abuzivă şi distrugere, informează MEDIAFAX.

Pe imaginile surpinse, miercuri şi postate pe un grup de pe Facebook din Braşov se vede cum agenţii de pază vin spre o maşină.

Unul dintre ei loveşte autoturismul, apoi scuipă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cel care a filmat a spus că scandalul a avut loc miercuri, la intrare în Feldioara, într-o zonă unde se fac lucrări de reparaţii şi că agenţii de pază ar fi fost revoltaţi pentru că nu au fost lăsaţi să depăşească o coloană de maşini.

Potrivit IJP Braşov, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru purtare abuzivă.

„Poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică Braşov s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de <purtare abuzivă>. De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Braşov s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederi ale legislaţiei pe linie rutieră. Totodată, la nivelul Secţiei 1 Poliţie Rurală Feldioara este înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. La finalizarea cercetărilor va fi propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă”, a declarat Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri