Jaf eșuat pe aeroportul din capitala statului Chile. 10 bărbați înarmați au încercat să fure 32 de milioane de dolari dintr-un avion

Data actualizării: Data publicării:
politist pe un aeroport in chile
Jaf eșuat pe aeroportul din capitala statului Chile. 10 bărbați înarmați au încercat să fure 32 de milioane de dolari dintr-un avion.

Jaf de proporții, eșuat pe aeroportul internațional din capitala Chile. Zece bărbați înarmați au încercat să fure peste 32 de milioane de dolari dintr-un avion, însă au fost opriți de agenții de securitate, într-un schimb intens de focuri.

Hoții au reușit să treacă de punctele de control și au ajuns pe pista Aeroportului Internațional din capitala Santiago, unde era staționată aeronava. Banii urmau să fie transferați într-o mașină blindată, însă infractorii au fost interceptați la timp.

Un agent de securitate și un atacator au murit în schimbul de focuri. Ceilalți bărbați au reușit să fugă, iar în apropiere au fost găsite două vehicule arse.

Nu este prima dată când aeroportul din capitala chiliană este ținta hoților. În 2020, un grup de bărbați a furat 15 milioane de dolari și un milion de euro dintr-o dubă de transport. Iar, în 2014, a avut loc un jaf similar, de zece milioane de dolari.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri