Bărbatul arestat aseară pentru uciderea milionarului din Sibiu a fost lăsat liber. Nu este, de fapt, unul dintre asasini

Data actualizării: Data publicării:
adrian kreiner
Adrian Kreiner a fost ucis în bătaie. Foto: Facebook

Răsturnare de situație în cazul milionarului Adrian Kreiner, ucis în Sibiu. Suspectul prins de polițiști și acuzat că l-ar fi ucis 

Potrivit surselor Digi24, procurorii se bazau pe declarațiile unor martori. Totuși, după audieri a reieșit că bărbatul nu a avut o participație directă la jaf.

„În continuarea activităților specifice desfășurate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în seara zilei de 16 noiembrie a.c., în baza unui mandat de aducere, un bărbat din județul Dolj a fost condus la sediul I.P.J. Sibiu.

Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar”, arată un comunicat al anchetatorilor.

„Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta.

Continuăm cercetările în vederea coroborării tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu”, mai arată procurorii.

Inițial, anchetatorii credeau că bărbatul este unul dintre cei 3 atacatori care l-au omorât în bătaie pe Kreiner. Se știe că doi dintre cei care au participat efectv la comiterea faptei şi încă o femeie implicată în dosar au fugit din ţară în seara zilei de 7 noiembrie, după ce s-a aflat că victima lor a murit.

Omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner, victima unui jaf în propria casă, a fost legat de mâini şi de picioare de către cei trei bărbaţi care au pătruns în locuinţa sa având cagule. El a fost pus pe jos, în living, într-o poziţie specifică de tortură, care duce la paralizie. Fiica sa, care se afla la etaj, a fost ameninţată cu pistolul în repetate rânduri şi, pentru că nu ştia combinaţia de la seif, le-a dat ce avea în poşetă – 40 de euro şi 100 de lei. Anchetatorii au stabilit că suspecţii au acţionat la pont, dar nu intenţionau să-l omoare pe omul de afaceri.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri