Bulgaria a suspendat intrarea camioanelor în ţară pe la punctul de trecere Giurgiu-Ruse

Data actualizării: Data publicării:
masini pe autostrada viscol
FOTO: Infotrafic

Autorităţile din Bulgaria au decis suspendarea intrării camioanelor pe teritoriul ţării prin punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu-Ruse, informează Poliţia de Frontieră română, care a primit o notificare în acest sens.

„Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat în cursul zilei de astăzi de către autorităţile bulgare, cu privire la faptul că începând cu orele 15:00, traficul pe sensul de ieşire din ţară pentru autocamioane va fi suspendat temporar din cauza condiţiilor meteo şi situaţia complicata a drumurilor in condiţii de iarna din Republica Bulgaria”, a anunţat Poliţia de Frontieră duminică, într-un comunicat.

Poliția de Frontieră le recomandă şoferilor de TIR să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria şi să se informeze cu privire la modul în care se desfăşoară circulaţia rutieră consultând aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro.

Aplicaţia prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Ministerul român de Externe a emis sâmbătă o atenţionare de călătorie pentru Bulgaria, unde autoritățile au anunțat cod roşu de vreme rea, cu ploi, ninsori și viscol.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri