Ciolacu, despre imaginile cu standul României de la New York: Am trăit aceeaşi jenă pe care au trăit-o toţi românii

Data publicării:
Marcel Ciolacu la o ședință
Președintele PSD Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu a comentat imaginile cu participarea României la târgul de turism de la New York, unde reprezentanții țării noastre s-au pozat în fața standului care constă în câteva fotografii printate, agățate de niște perdele negre. Șeful PSD spune că a „trăit aceeaşi jenă pe care au simţit-o toţi românii”.

„Nu cunosc nici suma, am văzut şi eu imaginile, am trăit aceeaşi jenă pe care au trăit-o toţi românii. Primul ministru (sic!) este cel care face evaluarea miniştrilor, dacă dorim să trăim într-un climat normal al unui guvern al României.

Sunt ferm convins că primul ministru (sic!) o să vină cu toate detaliile, dar în momentul în care intri în politică şi devii persoană publică, trebuie să ştii foarte clar că trebuie să dai explicaţii oamenilor şi românilor pentru tot ceea ce faci”, a spus Ciolacu, întrebat dacă ministrul Turismului ar trebui să ofere explicaţii referitor la această prezentare, conform Agerpres.

Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Daniel Cadariu, va fi invitat la Comisia pentru antreprenoriat şi turism a Camerei Deputaţilor pentru a da explicaţii în legătură cu organizarea standului României la Târgul de turism de la New York, a anunţat, marţi, preşedintele comisiei, Claudiu Năsui.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, au efectuat, marţi, o vizită la Administraţia Portuară din Constanţa. 

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri