Droguri și zeci de mii de euro într-o cameră de cămin din Cluj. Un student a fost prins chiar în timp ce încerca să le vândă

Data actualizării: Data publicării:
droguri gasite intr-o camera de camin
Studentul traficant a fost prins în flagrant de polițiști exact când încerca să vândă drogurile. FOTO: Captură Digi24/ Poliția Română

Droguri găsite într-un cămin studențesc din Cluj-Napoca. Procurorii DIICOT au prins un tânăr student care ținea stupefiantele chiar în camera unde era cazat.

Studentul traficant a fost prins în flagrant de polițiști exact când încerca să vândă drogurile.

Procurorii DIICOT au intrat pe fir și au descins în căminul în care acesta era cazat în Cluj.

„Măsura a fost luată după ce acesta a fost prins în flagrant în timp ce deţinea în camera sa dintr-un complex de cazare destinat studenţilor din municipiul Cluj-Napoca, cantităţile de aproximativ 1,1 kilograme canabis (drog de risc), 129 comprimate ecstasy (drog de mare risc), 80 grame amfetamină, circa 500 grame substanţă cristalină şi ciuperci halucinogene, toate destinate comercializării”, informează DIICOT.

Procurorii au mai găsit, în camera suspectului, 104.305 lei (peste 20.000 de euro), un aparat de vidat, un cântar de mare precizie, un telefon mobil şi alte mijloace de probă.

Ei fac cercetări în continuare, l-au dus pe tânăr la audieri și urmează să stabilească de la cine cumpăra droguri și cum le vindea mai departe.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri