Atac în stil mafiot la Timișoara. Maşina directorului piețelor a fost incendiată în faţa casei. Imagini de pe camerele de supraveghere

Data actualizării: Data publicării:
masina arsa la timisoara
Atac în stil mafiot la Timișoara. Maşina directorului piețelor a fost incendiată în faţa casei. Imagini de pe camerele de supraveghere. FOTO: Captură Digi24

Atac mafiot la Timișoara, unde șeful piețelor din oraș s-a trezit cu mașina incendiată, noaptea trecută, iar anchetatorii au găsit la fața locului o cârpă îmbibată într-o substanță care se aprinde ușor. Directorul spune că autoturismul care a ars era cel de serviciu.

În jurul orei 3, oamenii din zonă au sunat speriați la 112 și au spus că au văzut o mașină în flăcări.

Pompierii au ajuns repede la fața locului, au stins flăcările, dar mașina a ars complet.

Șeful piețelor din Timișoara, cel care conduce această mașină, a spus că e vorba de mașina de serviciu a societății, pe care o parcase vizavi de locuința lui.

El susține că a fost un atac în stil mafiot, deoarece la fața locului a fost găsită o cârpă îmbibată într-o substanță inflamabilă.

Polițiștii criminaliști au ridicat probe și fac cercetarea la fața locului. De asemenea, ei vor analiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, în care se vede mașina care arde.

Sunt căutate persoanele responsabile de acest atac.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri