Femeie din Constanţa, înjunghiată de concubin în Râmnic, Vâlcea. Poliţiştii îl caută pe agresor

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta smurd
Poliţiştii vâlceni caută un bărbat care şi-a agresat concubina în Râmnic.

Poliţiştii vâlceni caută un bărbat din judeţul Constanţa care, joi, şi-ar fi agresat concubina în Râmnic, aceasta ajungând la spital după ce a fost lovită cu pumnii în cap şi înjunghiată în piciorul drept, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, cea care a anunţat incidentul a fost chiar femeia în cauză, bărbatul făcându-se nevăzut imediat după comiterea agresiunii.

„La locul incidentului, poliţiştii au constatat că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între un bărbat în vârstă de 35 de ani, din judeţul Constanţa, şi concubina sa, o femeie în vârstă de 30 de ani, tot din judeţul Constanţa, s-a iscat un conflict spontan în timpul căruia bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu pumnii în zona capului şi i-ar fi provocat leziuni la piciorul drept cu un obiect tăietor - înţepător. Imediat după săvârşirea agresiunii, bărbatul ar fi plecat într-o direcţie necunoscută. Femeia a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Vâlcea, potrivit Agerpres.

Poliţiştii fac cercetări acum pentru a da de urma bărbatului şi pentru a stabili circumstanţele şi cauzele care au determinat comiterea faptei.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri