Mama din Galați care și-a ucis fata de 9 ani a fost anchetată și anul trecut. Protecția Copilului a constatat că nu sunt probleme

Data publicării:
copil batut
Mama din Galați care și-a ucis fata de 9 ani a fost anchetată și anul trecut. Protecția Copilului a constatat că nu sunt probleme. FOTO: Getty Images

Femeia din Galați care și-a omorât în bătaie fata de 9 ani a mai fost anchetată de Protecția Copilului și anul trecut, după ce o educatoare de la grădiniță a descoperit urme de violență pe corpul uneia dintre surori. Însă, cazul a fost închis, după ce mama a declarat că a fost doar un caz izolat. 

Surorile fetiței ucise, una de 5 și alta de 7 ani, au fost luate de acasă după tragedie și au intrat în grija asistenților sociali.

Aseară, când au mers la culcare și s-au schimbat în pijamale, s-a observat că aveau numeroase vânătăi pe corp.

În februarie 2023, educatoarea fetiței care acum are 7 ani, a văzut că aceasta avea foarte multe vânătăi pe corp și șchiopăta. Educatoarea a anunțat Protecția Copilului și poliția, s-a făcut o anchetă socială în urma căreia s-a stabilit că  fetițele erau bine îngrijite și își asumă creșterea lor.

Acum, mama a fost reținută pentru că și-ar fi ucis în bătaie fetița de 9 ani. Ea va fi supusă unei expertize psihiatrice. Ea le-a spus procurorilor că a comis fapta pentru că s-a enervat. 

Legiștii au finalizat raportul medico-legal și au stabilit că fetița a murit din cauza unor leziuni externe și interne extrem de grave. Avea vânătăti pe tot corpul și arsuri profunde, ea ar fi fost arsă cu un aprinzător de aragaz cu flacără.  

Nu uitați, în cazul în care sunteți martor sau victimă a violenței domestice, sunați la numărul special 0800 500 333. 

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri