Plan roşu de intervenţie în Suceava. Un autocar în care se aflau copii s-a răsturnat

Data actualizării: Data publicării:
autocar accident

Plan roşu de intervenţie în Suceava, după ce un autocar in care se aflau mulţi copii s-a răsturnat. La locul accidentului au fost trimise cinci ambulanţe şi o maşină pentru transport victime multiple. Din primele informaţii se pare că nu sunt victime încarcerate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ACTUALIZARE 23.30. 16 copii şi un adult vor fi transportaţi la spital, pentru investigaţii suplimentare.

Primăria localitatii Dărmăneşti a pus la dispoziţie 2 microbuze pentru transportul celorlalte persoanele la o cabană din localitatea Călineşti.


Un accident în care a fost implicat un autocar în care se aflau 43 de copii şi 7 adulţi s-a petrecut duminică seara, în localitatea Dărmăneşti, informează ISU Suceava.

Din primele informaţii, nicio persoană nu a rămas încarcerată, conform sursei citate.

La locul accidentului au fost trimise o descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

La nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care implică suplimentarea echipajelor medicale, a menţionat sursa citată.

Echipe de polițiști sunt la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în judeţul Suceava, traficul este blocat pe DN2E85 Suceava –Siret, pe raza comunei Dărmăneşti, din cauza unui autocar care s-a răsturnat pe suprafaţa carosabilă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri