Un bărbat a murit într-un accident rutier pe DN 2. Un TIR şi o maşină s-au ciocnit frontal

Data actualizării: Data publicării:
masini implicate in accident
Şoferul unei mașini a murit după ce a intrat frontal într-un TIR.

Un bărbat de 42 de ani, din Vrancea, a murit, vineri seară, într-un accident rutier produs pe DN 2. Un autoturism condus de bărbatul care a decedat şi un TIR cu deşeuri de carton s-au ciocnit frontal.

Echipaje din Buzău şi Ialomiţa au intervenit, vineri seară, la un accident rutier produs pe DN 2.

„În zona localităţii Căldăruşeanca, judeţul Buzău, s-a produs o coliziune frontală între un autoturism şi un TIR”, anunţă Centrul Infotrafic.

IPJ Buzău a precizat că, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Buzău către Bucureşti, un şofer în vârstă 42 de ani, din Vrancea, a  intrat în coliziune cu un autocamion condus pe direcţia Bucureşti către Buzău la volanul căruia se afla un conducător auto de 45 de ani, de asemenea din Vrancea. TIR-ul transporta deşeuri de carton.

„Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 42 de ani. În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a mai transmis IPJ Buzău, potrivit News.ro.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Ialomiţa au precizat că şoferul TIR-ului, conştient, cooperant a fost evaluat de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior nefiind necesar transportul acestuia la unitatea spitalicească.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri