Un an de Digi24 Cluj-Napoca. Ce spun personalitățile locale

Data publicării:
digiclujun an

De 365 de zile, echipa Digi24 Cluj Napoca le oferă telespectatorilor din zona Transilvaniei cele mai bune ştiri şi reportaje. Evenimentele relevante sunt dezbătute şi analizate, zi de zi, alături de voci avizate în emisiunile "Vocile Clujului", "Recrutat în Cluj" şi "Divizia Locală". Iar Ada Prundar dezvăluie publicului cele mai frumoase locuri ale Ardealului.

A fost un an foarte frumos în care am ştiut că lucrăm aşa cum scrie la carte, în manualele de jurnalism”, spune Marius Benţa, realizatorul emisiunii „Vocile Clujului”.

Toţi încercăm să surprindem tot ce se întâmplă în această zonă a ţării şi facem acest lucru cu foarte multă pasiune, zi de zi”, spune și Bianca Suciu, realizatorul emisiunii „Recrutat în Cluj”.

Personalităţi din mai multe oraşe ale Transilvaniei au venit în redacţia Digi24 Cluj-Napoca ca să le ureze colegilor noştri „La mulţi ani!” şi să le mulţumească pentru ştirile din ultimul an.

Cât se poate de elegantă, la obiect, fără goana şi fuga după senzaţional”, spune Mihai Mleşniţă, managerul Spitalului de Adulţi din Cluj.

Activitatea noastră este în fiecare zi foarte tumultoasă, tot timpul ne dorim să se spună despre noi realitatea”, spune și lt. col. Ion Moldovan, inspector şef ISU Cluj.

Digi24 Cluj-Napoca oferă telespectatorilor şapte jurnale de ştiri în fiecare zi, două emisiuni sociale şi politice de luni până vineri şi, săptămânal, o emisiune de sport şi una turistică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri