Un bărbat care a intrat cu mașina într-o turmă de oi și a omorât 4 din ele a fost reținut la Sibiu

Data publicării:
turma de oi
Un bărbat a intrat cu mașina într-o turmă de oi. FOTO: Getty Images

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 ore, după ce ar fi ucis cu intenţie patru oi şi a rănit alte unsprezece, lovindu-le cu maşina, informează un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

"La data de 18 octombrie a.c., poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Sibiu au reţinut un cetăţean străin, în vârstă de 49 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere cu intenţie a animalelor, respectiv rănirea cu intenţie a animalelor", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, bărbatul este bănuit că sâmbătă, 15 octombrie, "ar fi condus un autoturism şi ar fi lovit o turmă de oi aflate la păscut pe un teren din extravilanul localităţii Vecerd, iar în urma evenimentului, patru oi au decedat, altele unsprezece fiind rănite".

Bărbatul care a ucis oile cu maşina va fi prezentat unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive, precizează sursa citată.

Cercetările sunt derulate de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri