Un bărbat de 65 de ani, internat la psihiatrie după ce şi-a agresat fosta soţie şi apoi a ameninţat că se omoară

Data publicării:
masina de politie
Un bărbat de 65 de ani, internat la psihiatrie după ce şi-a agresat fosta soţie şi apoi a ameninţat că se omoară.

Un bărbat de 65 de ani a fost dus, vineri, la Spitalul Alexandru Obregia după ce şi-a agresat fosta soţie, într-un imobil din Centrul Vechi, apoi, la venirea poliţiştilor, s-a închis într-o cameră şi a ameninţat că se omoară.

„Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 65 de ani, ar fi agresat o femeie, în vârstă de 61 de ani. De asemenea, a fost sesizat faptul că bărbatul se afla într-o vădită stare de tulburare, ameninţând că îşi va face rău, în timp ce se afla în incinta imobilului în care locuieşte, situat în zona Centrului Vechi, Sectorul 3”, informează DGPMB.

La faţa locului s-au deplasat şi negociatori din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi echipaje de prim ajutor.

„În urma intervenţiei, bărbatul a fost preluat în siguranţă şi a fost transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, arată sursa citată.

Totodată, persoana vătămată a solicitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital, potrivit Agerpres.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru infracţiunea de violenţă în familie.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri