Un bărbat din Mureș, care lucra la o pizzerie, le spunea colegilor că este şi jandarm şi le cerea bani împrumut. Câți bani a strâns

Data publicării:
jandarm in uniforma
El le-a cerut colegilor diferite sume de bani, asigurându-i că poate returna datoriile. FOTO: Shutterstock

Poliţiştii din Mureş au reţinut un bărbat suspectat de înşelăciune prin folosirea de calităţi mincinoase. Bărbatul, angajat la o pizzerie, le spunea colegilor că este şi jandarm şi le cerea bani împrumut, asigurându-i că nu este pentru el o problemă să îi returneze. El a reuşit astfel să obţină 10.000 de lei, potrivit News.ro.

„În fapt, în perioada octombrie 2022 - august 2023, un bărbat din judeţul Mureş ar fi solicitat, cu titlu de împrumut, diverse sume de bani, de la diferite persoane. Pentru a obţine încrederea persoanelor vătămate, acesta s-ar fi prezentat drept jandarm, arătându-le, în acest sens, fotografii cu el în uniforma de serviciu”, informează, joi, Poliţia judeţeană Mureş.

El le-a cerut colegilor diferite sume de bani, asigurându-i că poate returna datoriile

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că bărbatul era angajat al unei pizzerii şi le spunea colegilor că este şi jandarm, dar lucrează doar pe timp de noapte. El le-a cerut acestora diferite sume de bani, asigurându-i că poate returna datoriile. Ca să le câştige încrederea, nu doar că arăta fotografii cu el îmbrăcat în uniforma de jandarm, dar uneori pleca de la pizzerie, la final de tură, purtând uniforma şi susţinând că merge direct la al doilea loc de muncă.

El a reuşit să obţină astfel împrumuturi de 10.000 de lei pe care nu le-a returnat.

Miercuri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, au făcut trei percheziţii domiciliare, în dosarul care vizează comiterea infracţiunii de înşelăciune prin folosirea de calităţi mincinoase.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri