Un Lexus de 160.000 euro, capturat în Vama Petea

Data actualizării: Data publicării:
politia3

Un autoturism marca Lexus, în valoare de 160.000 euro, care figura în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Rusia, a fost identificat de către poliţiştii de frontieră în Vama Petea, din judeţul Satu Mare.

POLITIA
POLITIA

În 25 februarie, ora 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat, pentru a intra în ţară, cetăţeanul român Ion E., în vârstă de 52 de ani, domiciliat în judeţul Iaşi, conducând un autoturism marca Lexus, fabricat în 2016, cu numere de înmatriculare germane.

Cu ocazia formalităţilor, poliţiştii de frontieră au făcut verificări în bazele de date cu privire la autoturismul respectiv. Astfel, poliţiştii au constatat că în evidentele Interpol masina figura ca fiind declarată furată, alerta fiind introdusă de către autorităţile din Federaţia Rusă din 28 ianuarie 2017.

În cauză se fac cercetări pentru tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 160.000 euro a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri