VIDEO. Cunoscutul interlop Fane Căpățână, arestat după ce s-a dat drept polițist, ca să-i fure banii unui străin prin metoda „Maradona”

Data actualizării: Data publicării:
interlop1

Misiune eșuată a unui interlop care a pretins că e polițist. Cunoscutul Fane Căpățână a fost arestat preventiv, după ce a furat banii din portofelul unui muncitor străin. Astfel, în schimbul celor 2.500 de lei pe care i-a sustras de la cetățeanul străin, interlopul va sta după gratii 30 de zile.

„Poliția! Deschide! Spargem ușa, deschide!”

Mascații au descins acasă la interlop de la primele ore ale dimineții.

Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei: Un cetățean străin a sesizat secția 26 poliție cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 4 a fost abordat de un bărbat care i-a prezentat o legitimație de la antidrog și i-a solicitat să-i facă un control corporal. Acesta i-a sustras banii pe care îi avea în portofel și a plecat într-o direcție necunoscută.

Bărbatul bănuit de înșelătorie mai are și alte antecedente.

Magda Costache, jurnalist Digi24: Bărbatul este recidivist, iar în vară a fost eliberat, după ce a fost condamnat tot pentru fapte similare. El se folosește de ani de zile de metoda Maradona, pentru a înșela cetățeni străini, iar din acest motiv a avut mai multe condamnări penale. Mai mult, în timpul perchezițiilor polițiștii au găsit în mașina pe care bărbatul o conducea și un girofar pe care el l-ar fi folosit.

Polițiștii ne explică care este procedura și că nu oricine poate ajunge să ne controleze corporal.

Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei: Niciun polițist nu va veni vreodată să facă un control corporal și să ridice anumite sume de bani, fără să fie condusă persoana la secție, solicitat un apărător.

Ștefan Dinu, zis Fane Căpățână, a fost arestat preventiv 30 de zile pentru uzurparea calității de polițist, dar și pentru înșelăciune.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri