VIDEO. Momentul în care un tânăr este înjunghiat în stradă, în Turnu Măgurele. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere

Data actualizării: Data publicării:
German MEP Wolf Klinz become chairman of EP commitee on Financial Crisis
Momentul în care un tânăr este înjunghiat în stradă, Turnu Măgurele. Foto: Captură Digi24

Au apărut primele imagini în cazul atacului comis de doi băieți pe o stradă din Turnu Măgurele. Un tânăr a fost înjunghiat de un băiat și lovit de un altul, după o altercație pe stradă. Tânărul a ajuns la spital.

Imaginile, surprinse de o cameră de supraveghere de pe strada pe care avut loc incidentul, au ajuns și la polițiști și vor fi folosite în cadrul anchetei.

Camera a surprins momentul atacului și minutele de după. Se vede inclusiv cum fata care îl însoțea pe tânărul agresat îi roagă pe atacatori să se oprească.

Incidentul a avut ieri dimineață, în jurul orei 04.00. Între tânărul de 17 ani și cei doi băieți cu vârste de 14 și 16 ani a izbucnit o altercație, iar unul dintre aceștia a scos cuțitul.

Inițial, tânărul înjunghiat a mers la camera de primiri urgențe a spitalului din localitate, dar medicii au decis că starea lui este destul de gravă, așa că au decis să-l transfere la București. Acum, el se află la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, la terapie intensivă.

Atacul a avut loc la o zi după crima din Craiova, unde un tânăr a fost rănit grav și o fată de 14 ani a fost ucisă de un băiat de 17 ani în plină zi, în Grădina Botanică. 

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri