Frații Tate își cer înapoi mașinile de lux și averea. Nu mai vor nici control judiciar, pentru a putea părăsi țara

Data actualizării: Data publicării:
masina a fratilor tate urcata pe platforma
Frații Tate își cer înapoi mașinile de lux și averea. Foto: Captură TV Digi24

Frații Tate își vor banii și bolizii înapoi. Milionarii britanici revin ușor-ușor la viața luxoasă și cer în instanță ridicarea sechestrului de pe avere. Nici măsura controlului judiciar nu le convine și cer restabilirea condițiilor pentru a putea părăsi țara. Magistrații au cerut mai mult timp pentru a lua o decizie.

În garajul procurorilor, spun surse judiciare, se află o colecție impresionantă de mașini care aparțin fraților Tate. Sub sechestru sunt puse trei autoturisme Porsche, două BMW, două Ferrari, un Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini şi cinci maşini Mercedes, în valoare totală de peste 3 milioane de euro. Numai mașina Rolls Royce, ridicată de autorități, costă în jur de 360 mii de euro. Acum milionarii vor cu orice preț să le recupereze.

Sub sigiliu sunt plasate și zece imobile, case și terenuri pe care le dețin milionarii britanici pe raza județului Ilfov. Toate ar urma să fie scoase la licitație dacă ei vor fi condamnați definitiv și se stabilește că nu au bani cu care să plătească despăgubirile către părțile vătămate din dosar.

Reporter: Cu ce bani se descurcă frații Tate, că acum vor să ridice sechestrul de pe bunuri.
Georgiana Popa, avocata fraților Tate: Astăzi se discută, va concluziona instanța dacă a încetat de drept sau nu.

În fața magistraților de la Tribunalul București care urmează să decidă ce se întâmplă cu averea confiscată, Andrew și Tristan au venit tot pe opulență: îmbrăcați la patru ace și cu o brigadă de bodyguarzi.

Deși sunt plasați sub cea mai ușoară măsură preventivă, cei doi frați cer să poată călători fără probleme în țară și în străinătate.

Eugen Vidineac, avocatul fraților Tate: Pot solicita instanței să păstreze controlul judiciar ca și măsură, dar pot solicita să îi modifice conținutul. Configuratia. Atunci tu poți solicita, domnule, să îmi dai obligația de a nu părăsi Europa, cu mențiunea că mă voi prezenta în fața organului de supraveghere.

Andrew și Tristăn Tate sunt puși sub acuzare de procurorii DIICOT pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. În dosar, alături de ei sunt vizate și două complice care prin decizia judecătorilor se află tot sub control judiciar.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri