Video Maia Sandu a plantat un stejar în grădina Palatului Elisabeta

Data publicării:
maia sandu planteaza un copac
Maia Sandu a plantat un stejar în grădina Palatului Elisabeta. Foto: Captură video Digi24

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat luni la un dejun cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, înainte de întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis și cancelarul Olaf Scholz. În timpul vizitei sale, Maia Sandu a plantat un stejar în grădina Palatului Elisabeta.

Maia Sandu a fost primită, luni, de Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, la Palatul Elisabeta. La intrarea în Palatul Elisabeta, Maia Sandu a fost întâmpinată de Majestatea Sa şi Principele Consort, iar apoi a fost invitată în Sala Regilor, scrie Agerpres. 

Maia Sandu a plantat un stejar în grădina Palatului Elisabeta, fiind invitată ulterior de Familia Regală la un dejun. La finalul vizitei, preşedintele Republicii Moldova va semna în Cartea de Aur a Palatului Elisabeta, deschisă în anul 1937.

La vizită iau parte reprezentanţi ai Preşedinţiei Republicii Moldova, ambasadorul moldovean, Victor Chirilă, membri ai Ambasadei Republicii Moldova la Bucureşti.

După amiază, preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va participa, la Palatul Cotroceni, la o reuniune trilaterală, găzduită de preşedintele Klaus Iohannis, la care va lua parte şi cancelarul Republicii Federale Germania, Olaf Scholz, aflat în vizită în România.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri