Exclusiv Nicușor Dan vrea să facă un credit pentru casă și să scape de chirie

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - CONFERINTA - INDUSTRIA OSPITALITATII - 26 MAR 2024
Foto: Nicușor Dan / Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, invitat la emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss, a declarat că el și soția lui se gândesc să se mute din locuința unde stau cu chirie, în viitorul apropiat. Acesta a spus că au în plan să facă un credit pentru casă și l-a dat ca exemplu pe Spiru Haret.

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului: Nu am avut niciodată banii și timpul ca să cumpărăm. Acum, probabil că, cu un credit potrivit, am putea să o facem, dar pentru asta trebuie să căutăm, să ne placă zona și nu am avut niciodată timp.

Întrebat dacă ar face un credit pentru o casă, primarul Capitalei a răspuns pozitiv și a explicat că nu are bani pentru că îi dă „pe Facebook și pe panourile din oraș”, acesta fiind în campanie pentru un al doilea mandat de primar.

„Dar să știți că noi am avut un mare politician în istorie, care se numește Spiru Haret și care a pus bazele învățământului și care, cu un credit până la sfârșitul vieții, și-a făcut o casă. Și pe care mafia imobiliară a demolat-o în zilele noastre”, a spus Nicușor Dan.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri