T. Paleologu a strâns semnăturile pentru candidatură

Data publicării:
theodor paleologu semnaturi fb

Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii, a anunţat că a strâns, practic, numărul de semnături necesare pentru a-şi depune candidatura ca independent la alegerile parlamentare. Conform legii, este nevoie de 17.000 de semnături pentru o candidatură independentă.

theodor paleologu semnaturi fb

 

Avem numărul necesar de semnături, dar e important să-l depășim pentru a lăsa loc de eventuale anulări”, a scris Theodor Paleologu pe Facebook. El îi îndeamnă pe susţinătorii care încă nu au semnat în sprijinul candidaturii sale să o facă.

Fost ambasador al României în Danemarca şi Islanda, Theodor Paleologu este din 2008 deputat. A fost membru al Partidului Democrat Liberal şi al Mişcării Populare. După plecarea din PMP s-a înscris în PNL, partid din care a fost exclus în urma unor neînţelegeri cu liderii formaţiunii. Mai exact, a criticat virulent decizia conducerii de a-l desemna pe Marian Munteanu candidat pentru postul de primar general al capitalei. Fostul lider al studenţilor bucureşteni a renunţat la candidatură după 10 zile iar Theodor Paleologu a fost exclus din partid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri