CTP: E o nesimţire fără margini a lui Dăncilă faţă de propriul partid să îl pună pe "Oprea minte mică", dintr-o dată, vicepreşedinte

Data actualizării: Data publicării:
161207_OPREA_DNA_02_INQUAM_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octva Ganea

Prin numirea lui Gabriel Oprea vicepreşedinte cu drept de vot în Comitetul Executiv al PSD, Viorica Dăncilă nu face altceva decât să îşi enerveze propriul partid, a explicat la Digi24 Cristian Tudor Popescu. Gazetarul a subliniat că Dăncilă nu este în niciun caz în poziţia de putere prin care Adrian Năstase aproape îngenunghiase baronii. Dimpotrivă, ea este slabă în raport cu baronii care îi pot râde în nas în contextul rezultatului catastrofal obţinut la alegerile prezidenţiale, a adăugat gazetarul.

"Doamna Dăncilă nu se află în poziţia lui Adrian Năstase din 2000, 2001, 2002, care reuşise să îngenunghieze aproape teritoriul, baronii.

Acum, în condiţiile acestui rezultat catastrofal, doamna Dăncilă exclude orice posibilitate, din ce am auzit-o până acum, ca înfrângerea să i se datoreze în mare măsură.

Nu vrea să accepte această idee, găseşte tot felul de vinovaţi prin teritoriu, că nu-i vine să spună ceva de cei aflaţi de-a stânga şi de-a dreapta în apariţiile tv.

Numai că este slabă în raport cu baronii în acest moment, care pot să îi râdă în nas în clipa de faţă.

Asta cu Oprea, e un pretext. Evident că e o nesimţire fără margini a Vioricăi Dăncilă faţă de propriul partid să îl pună pe acest ins trecut prin toate ciururile şi dârmoanele, pe generalisimul <Oprea interes naţional> sau <Oprea minte mică> cum i se spunea prin 2004 la PSD, să îl pună dintr-o dată cu drept de vot vicepreşedinte, împreună cu alte strânsuri de pe acolo, cică de la sindicate.

Păi cum? După ce că nu au avut nicio legătură cu campania, cu tot ce s-a întâmplat în PSD, cu lupta unora din PSD pentru rezultatele bune, au făcut şi ei ce au putut, acum, doamna Dăncilă le plantează indivizii ăştia în CEX sub nas.

După părerea mea nu reuşeşte decât să enerveze acum propriul partid, ceea ce s-ar putea să îi fie fatal", a comentat la Digi24 gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Președintele UNPR Gabriel Oprea a fost prezent duminică seară la sediul PSD din Kiseleff, deși secretarul general al PSD, Mihai Fifor, declara pentru Digi24 că el nu l-a văzut și că habar n-are despre prezența generalului la PSD.

Viorica Dăncilă a explicat de ce fostul ministru de interne, Gabriel Oprea, a fost la sediul PSD. Ea a anunțat că fostul lider UNPR este acum vicepreședinte în Comitetul Executiv al PSD, unde are și drept de vot, funcție obținută ca lider sindical, în urma semnării unui protocol de colaborare.

Gabriel Oprea a fost ministru de Interne în Guvernul Ponta, însă a demisionat după moartea polițistului Bogdan Gigină.

Anul trecut, reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din Poliţie, care susțin că reprezintă 19.000 de oameni care lucrează în Ministerul de Interne, au anunțat că Gabriel Oprea s-a înscris în sindicatul lor.

Citiți și: 

Cum a ajuns Gabriel Oprea în conducerea PSD prin intermediul unei asociații obscure care își declară caracterul nepolitic

V. Marica (CNSLR-Frăţia): Nu am cunoştinţă ca liderul sindicatului să fie vicepreşedinte PSD cu drept de vot

Viorica Dăncilă bagă PSD în ședință. A convocat Comitetul Executiv al PSD pentru marți

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri