George Scutaru, în echipa de consilieri ai lui Klaus Iohannis. Deputatul PNL a demisionat din Cameră

Data publicării:
george scutaru parlament

George Scutaru le-a mulţumit colegilor de la toate grupurile parlamentare pentru felul în care au colaborat de-a lungul timpului, dar şi lui Valeriu Zgonea căruia i-a spus: "Îmi voi aminti cu nostalgie chiar şi de momentele în care mi-aţi tăiat microfonul", relatează Mediafax.

El a precizat că a fost deputat PNL timp de zece ani, candidând în circumscripţia electorală numărul 10 din Buzău.

În actuala sesiune parlamentară, Scutaru a fost liderul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, această funcţie urmând să fie preluată de Ludovic Orban.

După demisia lui George Scutaru, Camera Deputaţilor declară vacant postul ocupat de acesta.

Miercuri seară, co-președintele PNL Buzău, George Scutaru, a anunțat că-și va depune demisia din fruntea organizației județene și se va suspenda din partid, în condiţiile în care va deveni consilier al președintelui ales, Klaus Iohannis. Funcţia sa în partid urmează să fie preluată de Cristinel Romanescu.

George Scutaru a fost timp de zece luni, în anul 2002, preşedinte PNL Buzău, iar de la sfârşitul anului 2002 şi până în 2010 a fost vicepreşedinte al PNL Buzău. Din anul 2010 a devenit preşedinte al PNL Buzău. El se afla la al treilea mandat de deputat de Buzău.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri