L. Dragnea: Eu nu sugerez remanierea, eu cer

Data actualizării: Data publicării:
170328_ICCJ_DRAGNEA_03_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Preşedintele PSD şi-a cam pierdut răbdarea cu unii miniştri. Pe lista scurtă, ministrul Finanţelor şi ministrul Justiţiei. E nemulţumit de felul în care Viorel Ştefan a comunicat impozitul pe gospodărie, iar lui Tudorel Toader îi reproşează, din nou, întârzierea legilor Justiţiei. Liviu Dragnea anunţă, practic, o iminentă remaniere.

Reporter: Aveţi ceva să îi reproșați domnului ministru al Justiției?

Liviu Dragnea: Eu, în general când vorbesc, cam știu ce vorbesc. Dacă sunt câteodată nemulțumit, nu sunt așa, din cer sau din nori. Domnul ministru al Justiției trebuia să lanseze în dezbatere publică acest proiect privind cele 4-5-6 decizii ale Curții Constituționale de a fi puse în acord cu legislaţia, despre care a vorbit și la care m-am referit și eu, de acum două trei săptămâni de zile. Am așteptat trei săptămâni, o lună, dar nu poți să suspenzi activitatea în Parlament pentru că se întârzie la minister.

Ce am mai spus eu în acea ieșire, pentru care am văzut că m-a certat și premierul și ministrul Justiției, că dacă se întârzie foarte mult, inițiative legislative pot apărea și în Parlament. Deocamdată, în acest stat, Parlamentul încă mai are dreptul să legifereze.

Reporter: Regretați faptul că l-ați susținut pe Tudorel Toader să ajungă ministru al Justiției?

Liviu Dragnea: Nu pot să spun că regret, dar nici nu pot să spun că-s foarte fericit.

Reporter: Aveți de gând să sugerați o remaniere de Guvern?

Liviu Dragnea: Stați puțin, eu nu sugerez. Eu dacă e să fac ceva, o să cer.

FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri