Marcel Ciolacu, despre cazul Sorinei Pintea în cătușe la medic: Domnul Vela este responsabil de acel spectacol

Data actualizării: Data publicării:
sorina pintea captura

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat la Digi24 că „puterea este întotdeauna de vină și nu opoziția”, referindu-se la imaginile cu Sorina Pintea, încătușată atunci când a ieșit de la medic. „Ministerul de Interne este condus de un om politic, domnul Vela, și este responsabil de acel spectacol care a fost la televizor”, a precizat liderul PSD.

Încă suntem bolnavi. Trebuie cât mai devreme să luăm o atitudine clară și să începem să recunoaștem că până acum am folosit astfel de cazuri în lupta politică. Mă bucur că au ieșit ministrul Vela și ministrul Sănătății și au luat atitudine. Pot modifica normele de aplicare a legii, atât ministrul Justiției, cât și ministrul de Interne, și pot îndrepta lucrurile repede. Cine face acest lucru la servici trebuie să răspundă și cel puțin trebuie să-și piardă locul de muncă ”, a declarat Marcel Ciolacu, la Digi24.

Trebuie să devenim o țară normală, dar nu cu astfel de imagini si abuzuri”, a precizat liderul PSD.

Marcel Ciolacu a spus că responsabil pentru „spectacolul” de marți seară este ministrul de interne Marcel Vela.

„Cred că noi toți suntem de vină. Acum, fiind la putere PNL, trebuie să fie responsabil de ceea ce se întâmplă. Întotdeauna puterea este de vină și nu opoziția. Ministerul de Interne e condus de un om politic, domnul Vela, este membru al PNL și este responsabil de acel spectacol care a fost la televizor. Trebuia de aseară, de când au apărut imaginile, ca ministrul de Interne să ceară o anchetă”, a spus Marcel Ciolacu.

Avocații Sorinei Pintea au depus o sesizare către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 din București, reclamând faptul că fostului ministru i-au fost încălcate mai multe drepturi, că a fost expusă în situația în care se află, adusă în cătușe la medic și împinsă de un agent din escortă.

Recent, Sorina Pintea a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă, dermatomiozită.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri