Marcel Ciolacu și George Simion se trolează reciproc pe pagina de Facebook a liderului PSD. „Stai liniștit, George, le facem pe toate”

Data publicării:
colaj foto cu marcel ciolacu si george simion
Marcel Ciolacu (PSD) si George Simion (AUR). Foto: Colaj foto Inquam Photos

Prezentarea programului de guvernare a cabinetului Ciolacu a provocat un schimb de replici online între liderul AUR, George Simion, și Marcel Ciolacu: cei doi s-au „trolat” reciproc pe contul de Facebook al președintelui PSD.

„Te provoc să spui lucrurile astea fără să citești. Și mai mare provocare va fi să le faci”, a comentat George Simion la o postare a lui Ciolacu în care liderul social-democrat prezenta, într-un clip video prioritățile și măsurile pe care viitorul Executiv urmează să le aplice până la sfârșitul anului 2024.

„Stai liniștit, George, că le facem pe toate”, a venit replica lui Ciolacu.

ciolacu
Schimb de comentarii între Marcel Ciolacu și George Simion. Sursa: Facebook/Marcel Ciolacu

Premierul desemnat, Marcel Ciolacu, și-a prezentat marți noua echipă guvernamentală. Miniștrii propuși în cabinetul Ciolacu au fost deja audiați miercuri în Parlament și au primit avize favorabile pe bandă rulantă.

Conform lui Ciolacu, principale obiective sociale din programul de guvernare sunt reducerea graduală a impozitării muncii, creșterea salariului minim net până la 3.900 de lei pe lună, „pentru a reduce numărul salariaților cu normă întreagă aflați în sărăcie”, creșterea pensiilor și sprijinirea tuturor românilor cu venituri mici și medii, salariați sau pensionari, de către stat.

Editor : Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri