Mircea Fechet: Derularea programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus va începe în primăvara acestui an

Data publicării:
Mircea Fechet, ministrul Mediului.
Mircea Fechet, ministrul Mediului. FOTO: Inquam Photos

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat miercuri, la Constanţa, că programele Rabla Clasic şi Rabla Plus sunt în consultare publică, iar după ce ghidurile vor fi finalizate şi bugetul aprobat, va începe derularea acestora în primăvara anului în curs.

„Programul Rabla, dacă vă referiţi la Rabla Clasic şi la Rabla Plus, ambele programe sunt în consultare publică. Ghidurile sunt publicate de vinerea trecută, dacă îmi amintesc cu exactitate ziua, şi după expirarea celor 10 zile termen prevăzut de lege, bineînţeles că vom centraliza toate observaţiile pe care le avem la ghiduri. Vom profita de acest interval de timp să aprobăm prin hotărâre de guvern bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu şi, de îndată ce avem ghidurile finalizate şi bugetul aprobat, putem să începem derularea efectivă a acestor programe. Cu siguranţă se va întâmpla, la fel ca în alţi ani, în primăvara acestui an”, a spus Mircea Fechet, potrivit Agerpres. 

Ministrul Mediului a participat, miercuri, la recepţionarea lucrărilor pentru Lotul 4 - Agigea şi Lotul 5 - Eforie, din cadrul proiectului de reducere a eroziunii costiere şi extinderea plajelor din sudul litoralului românesc şi, ulterior, s-a întâlnit cu agenţi economici din turism.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri