Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, achitat definitiv de completul de 5 judecători de la ÎCCJ

Data publicării:
liviu voiculescu la o sedinta de partid
Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, achitat definitiv de completul de 5 judecători de la ÎCCJ. Foto: Facebook

Președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, a fost achitat definitiv de completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), informează Gazeta Oltului.

Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut luni, 19 iunie, decizia de achitare în cazul senatorului PNL de Olt, pe motiv că faptele nu există.

„Astăzi, completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut decizia de achitare pe motiv că „faptele nu există”, nevinovat, în ceea ce mă privește, pronunțată de completul de 3 judecători a ÎCCJ ”, a spus senatorul de Olt, Liviu Voiculescu.

În acest dosar au fost implicate alte zece persoane, printre care polițiști, oameni de afaceri din județ și angajați ai Finanțelor Publice Olt.

Voiculescu, pe atunci inspector principal de poliție, era acuzat de infracțiunea de constituire a unui grup infracțional organizat, conflict de interese, dar și pentru organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc. Toți cei implicați în acest dosar au fost achitați.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri