Cristian Pascu, frizerul numit la conducerea oficiului pentru jocuri de noroc, a fost revocat de Ciolacu după doar 2 zile

Data actualizării: Data publicării:
98353813_119766863066818_5904835941800869888_n
Foto: Cristian PASCU/ Facebook

Cristian Pascu, „hairstylistul vedetelor” numit în urmă cu două zile la conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), a fost revocat din funcție. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Pascu a fost numit în funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, instituție care se ocupă de controlarea și sancționarea operatorilor, deși nu are nicio legătură cu domeniul.

Cristian Pascu are o diplomă de coafor și e administratorul mai multor saloane de înfrumusețare. Acesta a fost consilier local PNL la Sector 6.

El a recunoscut că nu are experiență în domeniu.

„Strict pe domeniul jocurilor de noroc nu pot să spun că am o experiență. (...) Dacă mă puneți să știu legislație pe domeniu chiar nu vă pot ajuta. Am fost numit acolo pentru că atunci când mi s-a dat o sarcină, am dus-o la capăt”, a declarat recent numitul vicepreședinte al ONJN, pentru G4Media.

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, cel care a făcut propunerea de numire a lui Cristian Pascu, a recunoscut că nici măcar nu i-a citit CV-ul și că recomandarea a venit de la PNL.

„Am spus că nu cunosc persoana și nu am toate elementele necesare să mă pronunț asupra unui lucru pe care nu îl știu. Trebuie să văd ce tip de activitate are. Acuma nu de fiecare dată, fiecare ministru ar trebui să ia respectivele CV-uri și să spună că este sau nu este de acord. Eu știu așa, că performanța poți să o apreciezi după ce ai intrat în activitate și dacă acolo ai o activitate...”, a mai spus ministrul Finanțelor.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri