VIDEO. Gâdea, pus la punct de Orban: Nu aţi vorbit cu Dragnea de porcii lui, nici cu Tudose de afacerile fiicei sau angajarea soţiei

Data actualizării: Data publicării:
ludovic orban fb

Directorul Antenei 3 a fost luat peste picior de preşedintele PNL, Ludovic Orban, după ce Gâdea sugerase că Orban ar fi făcut un blat (nu e clar cu cine), în contextul dosarului de la DNA care l-a scos din cursa pentru Primăria Capitalei. 


Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Domnule Gâdea, dumneavoastră m-aţi chemat aici ca să mă certaţi?", l-a întrebat, la un moment dat, Ludovic Orban pe Mihai Gâdea, în emisiunea Sinteza zilei.

Reacţia liderului PNL a venit după ce realizatorul Antenei 3 sugerase că politicianul ar fi făcut un "blat", din moment ce nu încearcă să se răzbune (nu e clar pe cine) după ce i s-a făcut o nedreptate cu apariţia dosarului de la DNA, care l-a scos pe Orban din cursa pentru Primăria Capitalei

"Mie mi se pare că dacă unui preşedinte de partid i se poate întâmpla asta, unui om simplu i se poate întâmpla să fie călcat în picioare aşa cum este în fiecare zi, iar cine nu răspunde în această ţară sunt cei care fac abuzuri. Iar dumneavoastră spuneţi că nu umblaţi după răzbunări. Dumneavoastră vă ascultaţi?", sunase una din intervenţiile lui Gâdea, care a stat la baza replicii lui Orban.

Pe fondul insistenţelor lui Mihai Gâdea în această direcţie, liderul PNL a remarcat şi lipsa de incisivitate a şefului Antenei 3 în faţa unor politicieni precum Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose. Ca şi faptul că a închis ochii la situaţii delicate din jurul acestora.

Ludovic Orban către Mihai Gâdea: "Nu cred că aţi discutat cu domnul Tudose despre implicarea fiicei sale în afaceri din domeniul energiei sau despre angajarea soţiei sale într-o firmă care a avut contracte publice. Nu cred că l-aţi întrebat pe domnul Dragnea despre implicarea băiatului domniei sale în afaceri cu porcii sau în alte afaceri. Din câte ţin eu minte, în interviuri pe care le-aţi făcut cu ceilalţi lideri politici, v-aţi referit la anumite chestiuni care afectează viaţa de zi cu zi a românilor, nu la chestiuni care afectează viaţa lor personală".

Context

Ludovic Orban a fost achitat, în primă instanţă, pentru acuzaţiile de corupţie întrucât doi dintre magistraţii Curţii Supreme au considerat că politicianul nu s-a folosit de funcţia din partid ca să obţină bani în campania pentru Primăria Capitalei.

Cu totul altfel a văzut situaţia al treilea judecător din complet. Acesta a susţinut că Ludovic Orban trebuie condamnat: interceptările şi declaraţia denunţătorului confirmă că şi-ar fi folosit nelegal influenţa de lider de partid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri