Video Răsturnare de situație în cazul fetei de 11 ani din Afumați. Copila ar fi fost răpită și violată chiar de cel care a sunat la 112

Data actualizării: Data publicării:
copila rapita
Foto: Captură video Digi24

Răsturnare de situație în cazul fetei de 11 ani din Afumați găsită după ce a fost emis mesaj RO-Alert. Aceasta ar fi fost răpită și agresată sexual chiar de cel care a sunat la 112 să spună că se află acasă la el. Bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani s-ar fi speriat când a primit mesajul de avertizare și a alertat autoritățile. Astăzi a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii au cerut emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele său.

Simona Anghel, procuror - Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 București: Din probele administrate a rezultat că persoana vătămată s-a aflat în preajma persoanei care a solicitat 112 încă din jurul orelor 11:00.

Jurnalist: Ce a declarat?

Simona Anghel, procuror: A recunoscut actele de agresiune sexuală.

Jurnalist: Cum s-a întâlnit cu ea?

Simona Anghel, procuror: Tânăra s-a prezentat ieri în jurul orelor 11:00 la o tarabă unde persoana vinde diferite obiecte.

Jurnalist: Erau rude?

Simona Anghel, procuror: Nu, nu există legătură.

Jurnalist: Cum a ajuns la el acasă?

Simona Anghel, procuror: A fost invitată de persoana care are calitatea de inculpat.

Jurnalist: Sub ce pretext?

Simona Anghel, procuror: Pentru a se spăla pe cap.

„În funcție de mijloacele de probe ce se vor administra în această cauză urmează să se stabilească dacă cercetările vor fi extinse și sub aspectul infracțiunii de viol”, mai precizează procurorul. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri